Είμαστε εδώ για να σας φροντίζουμε

To Nine Muses είναι ένα υπέροχο συγκρότημα στον παραθάλάσσιο οικισμό Καλαμίτσι, στη νότια ακτή της Σιθωνίας. Το συγκρότημα βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία, ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους και γαλανά νερά, προσφέροντας ένα γαλήνιο περιβάλλον για χαλαρωτικές και ξέγνοιαστες διακοπές.

Διαθέτει 9 πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα, τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα για να προσφέρουν άνετη και ευχάριστη διαμονή. Εκτός από τις θαυμάσιες μονάδες, το συγκρότημα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και οργανωμένες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση και την ευκολία των επισκεπτών του.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στο συγκρότημα στούντιο και διαμερισμάτων Nine Muses από 1 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Καλαμίτσι, Σιθωνία

Η Σιθωνία, η μεσαία χερσόνησος της Χαλκιδικής, φημίζεται για το μαγευτικό τοπίο της, τους γραφικούς ορμίσκους, τις απέραντες παραλίες και τα παραδοσιακά χωριά της. Ένας από τους πιο όμορφους οικισμούς της είναι το Καλαμίτσι, τ’ οποίο βρίσκεται στο νότιο άκρο της χερσονήσου και διαθέτει υπέροχη παραλία και πληθώρα χώρων διασκέδασης και εστίασης δίπλα στο κύμα.

Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός διακοπών στη Βόρεια Ελλάδα, νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης. H Χαλκιδική φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο που θέλουν ν’ απολαύσουν ξεκούραστες κι ευχάριστες διακοπές σε ειδυλλιακά παραθαλάσσια και ορεινά χωριά. Η περιοχή χωρίζεται σε τρεις χερσονήσους: την Κασσάνδρα στα δυτικά, το Άγιο Όρος στα ανατολικά και τη Σιθωνία στο κέντρο, η οποία θεωρείται η πιο γραφική και αυθεντική από τις τρεις, λόγω της φυσικής ομορφιάς της, των παρθένων παραλιών της και των γραφικών οικισμών της.